Vidgade vyer

Vi läser och blir ännu klokare

Förväntningar och associationer- Rätt att döda

Jag har valt Rätt att döda

När jag såg omslags bilden så märkte jag fort att det var en man med en pistol i handen vid bakfickan. Jag tror att denna man har haft en väldigt dyster tid och vill gärna söka svar och kanske hämnd på någon eller några som har gjort honom illa eller hans familj. Jag tror att författaren tog omslagsbilden för att den väcker någon sorts mystik i själva boken man blir liksom dragen till den att man måste läsa den.  Jag hoppas att boken ska vara väldigt spännande och väldigt dramatisk.

1 kommentar

  1. Hej Casper,
    det verkar vara en intressant bok som du har valt. Vem är författare?
    Vad ser du mer på omslaget? Kan du berätta mer om dina associationer och tankar kring denna bok?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Vidgade vyer

Tema av Anders NorenUpp ↑